Bij ons kunt u ook terecht voor uw APK keuring voor Benzine, Hybride en Diesel voertuigen.

De afspraak kan rechtstreeks telefonisch bij ons gemaakt worden. (06-46023349)


Werkwijze:

 Uw auto wordt door onze keurmeester nagezien op de APK punten.

 Is uw auto in orde dan volgt het afmelden (goedkeuring) via de R.D.W. site. Hierna krijgt u een nieuw APK rapport van ons mee met hierop de nieuwe APK vervaldatum.


Mocht onverhoopt uw voertuig niet aan de APK eis voldoen dan nemen wij contact met u op. Wij gaan dan met u als eigenaar overleggen wat de situatie is en wat er eventueel vervangen of gerepareerd dient te worden. Uiteraard volgt daar een prijsopgave bij en de termijn dat uw auto weer gereed is.

Tevens bestaat er de mogelijkheid dat bepaalde onderdelen aan uw auto in de z.g.n advies code (AC) vallen. Dit houdt in dat bepaalde onderdelen (remmen/banden/ophanging/chassis) slijtage hebben ondervonden.


Wij moeten u op hoogte brengen welke onderdelen er spoedig aan vervanging toe zijn, maar tijdens deze apk keuring (momentopname) nog wel aan de wettelijke eis voldoen. Besluit u de AC codes niet te laten vervangen/repareren wordt hier een melding op u nieuwe APK rapport van gemaakt. 

Belangrijk te melden is dat uzelf nagaat hoeveel kilometers u ongeveer naar uw volgende APK of onderhoudsbeurt gaat rijden en laat u hierbij goed adviseren door ons of deze slijtgevoelige onderdelen u in de toekomst geen problemen kunnen gaan opleveren. Want veiligheid staat uiteraard voorop!

Als u uw auto weer af komt halen bij ons krijgt u nogmaals een duidelijke uitleg van wat er aan uw auto is uitgevoerd.